недела, 2. април 2023. Вести денес: 28
Во живо

Панел дискусија на ВМРО-ДПМНЕ на тема „Извештај на Стејт Департментот: Сериозна владина и судска корупција“

home Вести

Средба на Клубот на пратеничките за измени во Изборниот законик

Средба на Клубот на пратеничките за измени во Изборниот законик

Клубот на пратенички во Собранието на Република Македонија денеска ќе одржи работна средба чија тема ќе бидат Измени и дополнувања на Изборниот законик.

Претходно координаторката на Клубот на пратенички Ѓулумсер Касапи ќе се сретне со младинската делегација за родови прашања од Таџикистан – придружувана од двајца претставници на мисијата на ОБСЕ.

МИА

Најнови вести