недела, 28. февруари 2021. Вести денес: 52
home Вести

Среда неработен за припадниците на еврејската заедница

Среда неработен за припадниците на еврејската заедница

Првиот ден на Јом Кипур 9 октомври (среда) е неработен ден за граѓаните припадници на еврејската заедница во Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на еврејската заедница им го честита Јом Кипур.

Коронавирус