среда, 8. јули 2020. Вести денес: 93
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Вести

Србите и Македонците најчесто се одлучуваат да купат невеста од Албанија

Србите и Македонците најчесто се одлучуваат да купат невеста од Албанија

Цените се движат од 200 до и до неколку илјади евра, а се почесто и Срби се одлучуваат да купат Албанки за брак, вели некогашен службеник за државна безбедност.

-Најчесто овие девојки доаѓаат од Кукуш и други албански места, а цените се од 2000 па до 3000 евра, претходно цените беа поголеми, но сега се намалени бидејќи претпочитаат да ги мажат девојките на запад.

Се почесто и македонци и срби кои не можат да се оженат се одлучуваа да појдат до Албанија и да си најдат девојка.

-Во зима овој вид на “трговија“ е во мирување, но на пролет почнува и време за женидба.

Парламентарни избори 2020