недела, 25. октомври 2020. Вести денес: 0
home Вести

Срам за Штип: Без налог се претресуваат возила во присуство на малолетни деца (ФОТО)

Срам за Штип: Без налог се претресуваат возила во присуство на малолетни деца (ФОТО)

Полицијата во Штип по налог на локалните шерифи, дрско и безобзирно ги крши основните човекови права на граѓаните, претресувајќи возила на невини луѓе, во присуство на малолетни деца, додека пред нивни очи се делат пари во неколку населби во градот.

Без налог се врши претрес на членови на ВМРО-ДПМНЕ, во присуство на нивни малолетни деца.

Секоја солза исплакана на ова дете, ќе биде длабоко врежена во нас, за никогаш да не заборавиме.
„Скандинавските избори”, на неколку часа пред затварањето на избирачките места станаа „Скандалозни избори”.

Коронавирус