недела, 5. декември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Според Заев младите спијат по цел ден и се алкохоличари

Според Заев младите спијат по цел ден и се алкохоличари

Работам колку што можам, за сите проблеми да бидат решени, но не сум волшебник, истакна премиерот Зоран Заев вечерва на МРТ.

„Јас ги гледам проблемите. Не сум Дон Кихот или волшебник и проблемите од 28 години, јас за нешто повеќе од две години сите да ги решам. Имаме напредок, но и јас не сум задоволен. Да не сум премиер, подруго ќе реагирам. Што се однесува до младите, ќе ги одучиме да спијат по цел ден, ќе ги оттргнеме од алкохолизмот“, додаде Заев.

Коронавирус