четврток, 13. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Спасовски во посета на Куманово

Спасовски во посета на Куманово

Мој приоритет е Спортската сала во Куманово да ја реновираме целосно со финансиски средства од Буџетот на Владата и второ – целосното реновирање на нашата позната Соколана – спортски дух за секој кумановец, кој нè прикажува во вистинско светло.

Коронавирус