сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Спасовски: Шансите за успех на младите дома се на дланка

Спасовски: Шансите за успех на младите дома се на дланка

Отворивме многу можности за младите:

➡️Ја намаливме младинската невработеност за 13.3%
➡️Со проектот Младинска гаранција за две и пол години се вработија 10.390 млади луѓе.
➡️Активните мерки за вработување – грантови, обуки, ИТ вештини, помогнаа на 14.000 млади до 29 години да најдат работа и да се обучат.

Шансите за успех на младите дома се на дланка, да ги поддржиме со тоа што ќе избереме сигурна иднина, со глас за број 3 на 15 јули❗️

#можеме

Коронавирус