вторник, 4. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Спасовски: Донесовме храбри и лидерски одлуки со што ја осигуравме државата во НАТО и кон ЕУ

Спасовски: Донесовме храбри и лидерски одлуки со што ја осигуравме државата во НАТО и кон ЕУ

Сите знаеме дека опцијата за сигурност и подобро се Зоран Заев и #СДСМ, да излеземе на гласање, Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ се обнова на режимот и опасност.

Донесовме храбри и лидерски одлуки со што ја осигуравме државата во НАТО и кон ЕУ и го заштитивме целосно идентитетот и одлучно се справуваме и со здравстено-економската криза.

Најавувам дека во следните 4 години ќе отвориме 80% од поглавјата за интеграција во ЕУ, а за 5 – 6 години ќе го затвориме преговарачкиот процес. Од европските фондови со тоа обезбедуваме 2,5 милијарди евра за државата за европски стандарди – дома.

Да постапиме одговорно, да излеземе на изборите на 15 јули и да овозможиме победа на Сигурноста наспроти Опасноста. #Можеме

Коронавирус