сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Советникот Цацко како пророк: „Нема во Европа, нема место“

Советникот Цацко како пророк: „Нема во Европа, нема место“

Го променивме името, се откажавме од јазикот, историјата, идентитетот и пак нема Европа. Но некои луѓе се „пред времето“ па така Љупчо Бубо Каров попознат како Цацко кој сега е советник на премиерот Заев уште пред 10-тина години ја предвиде бесперспективноста на македонската европска перспектива. Погледнете го овој легендарен скеч, во кој секоја случајност со приказната за „датумо“ е ненамерна.

Коронавирус