вторник, 28. март 2023. Вести денес: 50
home Вести

Советникчата група на ОК Аеродром на ВМРО ДПМНЕ на средба со жителите на населбата Лисиче

Советникчата група на ОК Аеродром на ВМРО ДПМНЕ на средба со жителите на населбата Лисиче

-Членовите и советничката група на ОК АЕРОДРОМ на ВМРО ДПМНЕ и Колицијата имаа средба со жителите на Населба Лисиче.
Со цел заеднички да изнајдеме решени за најгорливите проблеми во населбата:
-Довршување на отпочнатата изградба на ОУ Димитар Македонски,
-Ново сообраќајно решение за Булеварот
12-та Македонска бригада и
-Нова амбуланта, стои меѓудругото во статусот објаван на Фејсбук страницата на ОК ВМРО-ДПМНЕ Аеродром.

loading...