понеделник, 21. ноември 2022. Вести денес: 0
home Вести

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да објасни како кај него стигнуваат полициски белешки и каде пишува дека се одзема возилото на возачот кој возеше на велосипедска патека

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје: Шилегов да објасни како кај него стигнуваат полициски белешки и каде пишува дека се одзема возилото на возачот кој возеше на велосипедска патека

Петре Шилегов кога веќе не постигна ништо како градоначалник ја презема улогата портпарол на МВР.

Бидејќи објавува казни кои се прашуваме како стигнале до него, тогаш го повикуваме да одговори:
Колкава е казната која ќе ја плати возачот кој возеше по велосипедската патека?
Дали тоа не се прениско 50 евра или 3000 денари за возење по велосипедска патека и тротоар?

Каде на казната пишува дека се одзема возилото, тоа никаде не може да се забележи од документите кои се објавени.
Како полициски белешки стигаат до градоначалникот на Скопје? Дали Шилегов има ново работно место а јавноста не знае или пак продолжува да се злоупотребува МВР?

Советничка група на ВМРО-ДПМНЕ на Град Скопје

Најнови вести

Вести

Мицкоски на годишната конференција на УМС: Бидете бестрашни борци за идеалите за кои вреди да се борите, тешко ми е кога гледам дека главниот протест е за оброк кој владата им го зема од уста, додека младите во Берлин, Лондон, Париз протестираат за широки општествени теми

Коронавирус