петок, 14. јануари 2022. Вести денес: 33
home Вести

Снежана Лупевска-Созен сменета од прв човек на информативна редакција на Телма

Снежана Лупевска-Созен сменета од прв човек на информативна редакција на Телма

Снежана Лупевска-Созен повеќе нема да ја извршува неформалната функција одговорен уредник на информативната програма на телевизијата Телма, пишува Фактор.

Според сознанијата на Фактор, на оваа позиција доаѓа Марија Дивитарова – Савановиќ, сегашна уредничка на вести во телевизијата.

Информацијата за Фактор ја потврди и главниот и одговорен уредник и директор на телевизија Телма, Атанас Кировски.

Коронавирус