недела, 9. мај 2021. Вести денес: 139
home Вести

Смртен случај го одложи „Моќник“

Смртен случај го одложи „Моќник“

Основниот кривичен суд Скопје соопшти дека главната расправа за предметот „Моќник“ што требаше да се одржи денеска, се одложува поради смртен случај на еден од обвинетите.

Следното рочиште е насрочено за 17 мај 2021 година во 11:00 часот.

За евентуални промени во термините за расправа, странките и јавноста, нагласува Судот, ќе бидат благовремено информирани.

Коронавирус