понеделник, 6. јули 2020. Вести денес: 189
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

Во живо

Мицкоски ќе ја претстави програмата на ВМРО-ДПМНЕ пред граѓаните на Босилово

home Вести

Слепа сум! Дипломирав! Ама на државата не и се исплатеше да ми обезбеди учебници со Браево писмо!

Слепа сум! Дипломирав! Ама на државата не и се исплатеше да ми обезбеди учебници со Браево писмо!

Ема Ананиевска има 24 години. Ако државата не ни создава услови, тогаш треба да си ги создадеме сами, ќе ви рече таа.

Тоа што не гледа не ја спречи нејзе и нејзиното семејство ,, да го кршат мразот”  па да ја запишат во редовно образование, да отиде во нижото музичко, да го избере пијаното и денес веќе да е дипломиран пијанист.

Имало луѓе кои и кажувале и ,, слепата” и ,, ти да не си болна, па затоа не гледаш”..

Целиот текст можете да го прочитате на dosie.mk

Парламентарни избори 2020