четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 135
home Вести

Следи уште еден продолжен викенд до крајот на 2019- понеделник ќе одмараме

Следи уште еден продолжен викенд до крајот на 2019- понеделник ќе одмараме

Ни остана уште продолжен викенд до крајот на 2019 година, а тој ќе го имаме дури во декември.

На 8. декември, недела паѓа празникот Св. Климент Охридски, па се префрла за понеделник и со тоа се добива продолжен викенд.

Коронавирус