четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 104
home Вести

Следете во живо: Live chat со Христијан Мицкоски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Следете во живо: Live chat со Христијан Мицкоски, лидерот на ВМРО-ДПМНЕ

Денеска на 19.10.2020 година со почетокот во 20:00 часот, претседателот на партијата ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, поради големата заинтересираност одржува Фејсбук лајв сесија.

Во продолжение може да го проследите во живо:

Коронавирус