четврток, 22. октомври 2020. Вести денес: 96
home Вести

Следете во живо и поставете прашање: Николов и Николоски одговараат на тема превенција и заштита од коронавирусот

Следете во живо и поставете прашање: Николов и Николоски одговараат на тема превенција и заштита од коронавирусот

ВМРО-ДПМНЕ организира “live chat”. Овој пат ќе разговараме со Д-р Игор Николов и потпретседателот на партијата Александар Николоски на тема “Превенција и заштита од корона вирусот“ како и предизвиците кои допрва ни следат и со кои ќе се соочи државата поради Корона Вирусот.

Имате можност да поставите прашања и на постот во прилог подолу, како и на live chat-от, прашања кои ќе Ви бидат одговорени за време на chat-от. Информирајте се за мерките за заштита и се останато што Ве интересира во врска со Корона Вирусот, како и предизвиците кои ни следат.

Бидејќи секој живот вреди, да се однесуваме одговорно.

Коронавирус