вторник, 11. август 2020. Вести денес: 63
home Вести

Славјанка Петровска блеска: Спречениот поткуп од СДСМ бил „очајнички потег“

Славјанка Петровска блеска: Спречениот поткуп од СДСМ бил „очајнички потег“

За дополнителниот заменик министер разоткривање на шема за потенцијален поткуп на гласачи од страна на СДСМ е „очајнички потег“, вели Богдан Илиевски, коментирајќи го статусот со кој Славјанка Петровска го окарактеризира обидот за поткуп фатен од страна на  Отсекот за економски криминал при Секторот за внатрешни работи Штип.

 

Не е очајнички потег самиот потенцијален поткуп на гласачи, туку тоа е врв на демократијата бидејќи се работи за СДСМ.

Ајде, уште 5 дена, ѝ порача Илиевски.

Коронавирус