четврток, 8. декември 2022. Вести денес: 100
home Вести

Скопска Кардиологија доби нов директор

Кардиологот Зимбаков од пред неколку месеци раководи со второстепената комисија за лекување во странство.
Скопска Кардиологија доби нов директор

Доктор Жан Зимбаков е назначен за нов директор на скопската Клиника за кардиологија.

Тој доаѓа на местото на Беким Поцеста од редовите на Алијансата за Албанците.

Кардиологот Зимбаков од пред неколку месеци раководи со второстепената комисија за лекување во странство.

Qatar 2022