четврток, 9. декември 2021. Вести денес: 82
home Вести

„Сити Мол“, „Рамстор“ и „Капитол Мол“ го скратија работното време

„Сити Мол“, „Рамстор“ и „Капитол Мол“ го скратија работното време

Трговските центри Скопје Сити Мол, Рамстор Мол и Капитол Mол од денеска ќе работат со скратено работно време од 11 до 19 часот. Аптеките и маркетите во овие трговски центри остануваат да работат со редовно работно време од 8 до 22 часот.

Тие, како што соопштија, ги подржуваат сите одлуки и во иднина ќе ги поддржуваат сите донесени одлуки од Владата.

Промената на работното време ќе остане додека Владата не донесе одлука за работа на трговските центри во државата.

Коронавирус