сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Сите со симптоми на коронавирус да се јават на телефонските броеви на центрите за јавно здравје

Сите со симптоми на коронавирус да се јават на телефонските броеви на центрите за јавно здравје

Сите луѓе кои имаат сомнителни симптоми слични на коронавирус во државава треба да се јават на телефонските броевите за контакт кои се поделени во региони:

Во државава досега се регистрирани седум случаи на заболени од коронавирус.

Коронавирус