петок, 7. октомври 2022. Вести денес: 150
home Вести

Сите пациенти се починати во болнички услови: Најмладиот бил од Охрид и имал 42 години

Сите пациенти се починати во болнички услови: Најмладиот бил од Охрид и имал 42 години

Пријавени се вкупно 34 починати лица од коронавирус за само 24 часа во Македонија.

Од нив, 15 од Скопје (54г, 56г , 60г, 60г, 63г, 63г ,67г, 67г 68г, 69г, 69г, 71г, 76г, 76г и 80г), 5 лица од Прилеп (62г, 64г, 70г, 85г и 87г), по 2 починати лица од Куманово ( 74г и 83г), Битола (59г и 75г), Штип (68г, 77г),Кочани (66г и 81г) и Кичево (66г и 68г), по едно лице од Велес (76г), Охрид (42г), Неготино (58г) и Свети Николе (68г).

Од починатите пациенти, сите се починати во болнички услови.

Најнови вести

Коронавирус