вторник, 27. јули 2021. Вести денес: 150
home Вести

Силјановска и Стојкова Серафимовска во посета на пазарот Буњаковец: Се обврзуваме на проекти кои ќе помогнат на земјоделието и малопродажбата на македонски производи

Силјановска и Стојкова Серафимовска во посета на пазарот Буњаковец: Се обврзуваме на проекти кои ќе помогнат на земјоделието и малопродажбата на македонски производи

Со професорката Силјановска Давкова ги посетивме соседите на пазарот Буњаковец каде разговаравме за можностите кои ги нуди плодната почва и поволната клима на Македонија.

Се обврзуваме на проекти кои ќе помогнат на земјоделието и малопродажбата на македонски производи, пишува кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ1 Велика Стојкова Серафимовска.

Коронавирус