недела, 24. октомври 2021. Вести денес: 102
home Вести

Силен земјотрес ги вознемири Скопјани

Силен земјотрес ги вознемири Скопјани

Силен земјотрес ги вознемири Скопјани и граѓаните на Македонија, особено силно беше почуствуван во југозападна Македонија.

Земјотресот е почуствуван и во Скопје, а истиот силно Скопјани ги вознемири граѓаните на Македонија.

Локални избори 2021