недела, 9. мај 2021. Вести денес: 126
home Вести

Што велат астролозите: Каква ќе биде Македонија во 2018 година?

Што велат астролозите: Каква ќе биде Македонија во 2018 година?

Каква ќе биде Македонија во 2018 година на економско-политички план. Телевизија Нова го праша астрологот Симеон Атанасоски, а во видеото погледнете што одговори тој.

Коронавирус