петок, 14. јануари 2022. Вести денес: 101
home Вести

Шахпаска се обезбеди со генератор на струја, за граѓаните свеќи

Шахпаска се обезбеди со генератор на струја, за граѓаните свеќи

Министерството за труд и социјална политика, на чие чело е Јагода Шахпаска од СДСМ, обезбеди генератор на струја.

Во време на енергетска криза и високи сметки, граѓаните стравуваат дека ќе останат без струја.

Во ден кога Министерството не работи, за викенд, Шахпаска си обезбеди генератор на струја. Владата не покажа ваква грижа за граѓаните кои се оставени самите на себе.

Соочувајќи се со проблеми од ваков тип, може осветлување и греење на свеќа ќе им биде опција.

 

Коронавирус