среда, 12. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Седница на Владата во 15 часот

Седница на Владата во 15 часот

Владата денеска во 15 часот ќе одржи седница на која се очекува да бидат разгледувани мерки во врска со прогласената вонредна состојба за справување со коронавирусот.

За заклучоците од седницата, Владата ќе информира со соопштение веднаш штом таа ќе биде завршена.

Коронавирус