вторник, 25. јануари 2022. Вести денес: 79
АКТУЕЛНО

Црн рекорд: 2341 новозаразени, нови 26 починати од коронавирус

home Вести

Седница на Влада во 13 часот

Седница на Влада во 13 часот

Владата денеска во 13 часот ќе ја одржи редовната, 122-ра седница со повеќе точки од својата програма.

Согласно предложениот дневен ред, на седницата ќе биде разгледуван Предлогот на закон за финансиска поддршка за намалување на последиците предизвикани од Ковид+19 врз производството и откупот на земјоделски производи.

На предлог на Министерството за здравство, на денешната редовна седница ќе биде разгледан и Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за здравствената заштита.

Коронавирус