недела, 23. јануари 2022. Вести денес: 11
home Вести

Седница на собраниската Законодавно-правна комисија

Седница на собраниската Законодавно-правна комисија

Во Собранието на Република Македонија денеска седница ќе одржи Законодавно-правната комисија.

На дневен ред се Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за минерални суровини, по скратена постапка, во второ читање, како и Предлог-законот за изменување на Законот за пратениците, во второ читање, двата поднесени од група пратеници.

Коронавирус