недела, 25. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Седница на собраниската Комисија за транспорт

Седница на собраниската Комисија за транспорт

Собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија денеска ќе одржи седница на која ќе разгледува Статутарна одлука за изменување на Статутот на Регулаторната комисија за домување.

Ова е втора фаза од носењето на Статутарната одлука.

Коронавирус