среда, 26. јануари 2022. Вести денес: 22
АКТУЕЛНО

Активни над 20.800 случаи на коронавирус

home Вести

Седница на собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија

Седница на собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија

Собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија треба да ја продолжи седницата со Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

Пратениците на оваа седница треба да го разгледаат и Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за основање на Јавно претпријатие Македонска радиодифузија.

Коронавирус