недела, 13. јуни 2021. Вести денес: 101
home Вести

Седница на собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија

Седница на собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија

Во Собраниетo денеска седница ќе одржи Комисијата за транспорт, врски и екологија.

Членовите на Комисијата треба да го разгледаат Извештајот од Законодавно-правната комисија на Предлог законот за утврдување правен статус на бесправно изградени објекти што се носи по скратена постапка.

ЕУРО 2020

Македонија