сабота, 26. септември 2020. Вести денес: 11
home Вести

Седница на Собраниска комисија за трнспорт, врски и екологија

Седница на Собраниска комисија за трнспорт, врски и екологија

Во Собранието денеска ќе се одржи седница на Комисијата за транспорт, врски и екологија.

Точки на дневен ред се Предлог измените на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во второ читање и Предлог измените на Законот за основање на јавно претпријатие Македонска радиодифузија, второ читање.

Коронавирус