среда, 8. февруари 2023. Вести денес: 131
АКТУЕЛНО

Огромен број човечки жртви во земјотресот, Турција поместена за три метри

home Вести

Седница на Собранието на Здружението на професори по географија

Седница на Собранието на Здружението на професори по географија

На Универзитетот за туризам и менаџмент во Скопје денеска ќе се одржи шестата седница на Собранието на Здружението на професори по географија на Македонија „проф. д-р Љубе Миленковски“-Скопје.

Најавено е на седницата да се обрати и  амбасадорот на Република Хрватска во Република Македонија Данијела Баришиќ.

Во функција на имплементирање на иновативните дигитални алатки во наставата по географија, апликативен час ќе одржи најдобриот професор по географија на Балканот Дејан Немчиќ. 

МИА

Најнови вести