недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 68
home Вести

Седница на Комисијата за финансирање и буџет

Седница на Комисијата за финансирање и буџет

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска ќе одржи седница. На дневен ред е Предлог-законот за задолжување на Република Северна Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светска банка по Договорот за заем за финансирање на Проектот за енергетска ефикасност во јавниот сектор, по скратена постапка во второ читање.

Пред членовите на Комисијата е и Предлог-законот за задолжување на Република Северна Македонија со заем кај Меѓународната банка за обнова и развој – Светска банка по договорот за заем за финансирање на Проектот за модернизација на земјоделството, по скратена постапка во второ читање.

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија