понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 102
home Вести

Седница на Комисијата за европски прашања

Седница на Комисијата за европски прашања

Во Собранието денеска седница треба да одржи комисијата за европски прашања.

На дневен ред на Комисијата се Предлог – законот за енергетска ефикасност, во второ читање, како и Предлог – законот за изменување и дополнување на Законот за квалитет на амбиентниот воздух, во прво читање. 

Коронавирус