вторник, 28. септември 2021. Вести денес: 51
home Вести

Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата

Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата

Државната комисија за спречување на корупцијата денеска преку Зум комуникациска платформа ќе ја одржи 50-та седница, на чиј дневен ред се повеќе точки меѓу кои и избор на заменик претседател.

На дневен ред пред антикорупционерите, освен постапување по конкретни предмети, ќе биде и усвојувањето на повеќе предлог-записници од седници, меѓу кои за 46-та, 47-та, 48-та и 49-тата.

Коронавирус