среда, 26. јануари 2022. Вести денес: 69
АКТУЕЛНО

Активни над 20.800 случаи на коронавирус

home Вести

Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата

Седница на Државната комисија за спречување на корупцијата

Државната комисија за спречување на корупцијата денеска ќе одржи седница на која на дневен ред е постапување по конкрети предмети.

Како што информираат, имајќи ги предвид препораките на Владата на Република Северна Македонија донесени во насока на спречување на ширењето на Ковид-19, како и немањето услови за присуство на медиуми во овој период, 37-та седница на Државната комисија за спречување на корупцијата ќе се одржи без присуство на медиуми.

Коронавирус