понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 130
home Вести

Седница на Антикорупциската комисија

Седница на Антикорупциската комисија

Државната комисија за спречување на корупцијата денеска ќе одржи продолжение на 47. седница.

Седницата првпат беше закажана и одржана на 31 март, а меѓу точките на дневниот ред беа и усвојувањето на Извештајот за работа на ДКСК за 2020 година и постапување по конкретни предмети.

Коронавирус