сабота, 26. септември 2020. Вести денес: 23
Во живо

ВО ЖИВО: ПРОТЕСТ ЗА ПОЛИКЛИНИКА ВО БУТЕЛ!

home Вести

Се собираат средства за набавка на пакетчиња и подароци за дечиња од Косово и Метохија.

Се собираат средства за набавка на пакетчиња и подароци за дечиња од Косово и Метохија.

Се собираат средства за набавка на пакетчиња и подароци за дечиња од Косово и Метохија.

Настанот ќе се одржи во  вторник 24.02.2019 година од 20ч. во “МОШ Кафе”

Секоја помош е добредојдена.

Коронавирус