сабота, 23. јануари 2021. Вести денес: 25
home Вести

Се огласи таткото на прободеното момче со нож пред дискотека од страна на синовите на висок функционер вработен во МВР

Се огласи таткото на прободеното момче со нож пред дискотека од страна на синовите на висок функционер вработен во МВР

Таткото на прободеното момче со нож во саботата во дискотека од страна на двајца синови на висок функционер вработен во МВР се огласи преку својот Фејсбук профил:

Ги земав личните предмети на син ми од болница, меѓу нив има лични документи и парфем, нема нож како што имале сторителите, така сум го воспитал да ги сака луѓето, да помогне каде што може, правеше големи сметки на телефон донирајќи за некоја објава за помош на лица за кои се собираа парични средства потребни за лекување. За разлика од него сторителите синови на висок функционер излегуваат на забава со ножеви, се прашува ли некој надлежен со каква цел е излегувањето на млад човек во дискотека со нож…., стои во статусот на таткото на прободеното момче.

Коронавирус