четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 133
home Вести

Се огласи Дурловски по денешната апелациона пресуда: Конечна слобода ќе биде кога сите неправедно осудени ќе бидат надвор

Се огласи Дурловски по денешната апелациона пресуда: Конечна слобода ќе биде кога сите неправедно осудени ќе бидат надвор

Конечна #Слобода ќе биде кога сите неправедно осудени ќе бидат надвор.
Мојата ќе почнам да ја живеам од денес.
Ти благодарам Господе, благодарам на моите најблиски и сите поддржувачи.
Нека моето денес за неправедно осудените биде утре.
Да живее Македонија!

Ова на Фејсбук го напиша оперскиот пејач Игор Дурловски, кој денеска доби решение дека Апелациониот суд во Скопје ја потврдува ослободителната пресуда за него за настаните на 27 април во Собранието.

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија