вторник, 7. декември 2021. Вести денес: 64
Во живо

Изјава на Христијан Мицкоски од Штип

home Вести

Се одложи судењето за убиството на младиот Саздо

Се одложи судењето за убиството на младиот Саздо

На 5-ти март ќе продолжи судењето за убиството на Никола Саздовски.

Судијката Даниела Алексовска го одложи денешното рочиште поради, како што рече, недоставените списи од предметот од дополнителното вештачење од вештите лица.

На минатото рочиште се вршеше реконструкција на убиството на улица.

Коронавирус