среда, 28. јули 2021. Вести денес: 172
home Вести

„СДСМ ме осудија затоа што ги критикував , моето семејство е исцрпено и истолчено од моќната тупаница на СДСМ“

„СДСМ ме осудија затоа што ги критикував  , моето семејство е исцрпено и истолчено од моќната тупаница на СДСМ“

Во прилог на вестите на ТВ Алфа семејството на Душко Млекарот познат како долгогодишен подржуваш на СДСМ и некогашен член на Комисијата за земјоделие кој во неколку наврати јавно ја критикуваше СДСМ и нејзината работа кажа дека се исцрпени и истолчени од моќната тупаница на СДСМ.

Душко Млекарот според негови тврдења заради објавување на материјали преку социјалните мрежи за незаконското работење на СДСМ како власт, добивал закани од моќни поединци на СДСМ заради што бил принуден да побара азил во Германија каде сега е во екстрадициски притвор.
Душко Млекарот според него е осуден без да има можност да се брани додека неговиот татко во прилогот раскажа дека ова е политички монтирано од страна на СДСМ заради одмазда кон Душко.

Родителите на Душко Лиле и Томе раскажуваат дека семејството е и пред емотивен , и финансиски колапс токму поради СДСМ иако нивниот син Душко бил 10 години нивен подржувач.

Коронавирус