четврток, 4. март 2021. Вести денес: 101
home Вести

СДММ го допре дното, она што во светот е нормална работа, за нив е причина за фалење на Твитер

СДММ го допре дното, она што во светот е нормална работа, за нив е причина за фалење на Твитер

Студентите од Студентскиот дом „Кузман Јосифовски – Питу” добиваат греење и топла вода, Управата ја обезбеди потребната количина на екстра лесно гориво.

Продолжуваме со транспарентно водење на институциите, грижа за студентите и ефективно решавање на непредвидливите ситуации.

Коронавирус