петок, 24. септември 2021. Вести денес: 134
home Вести

Сарамандов: И покрај неспособната општинска власт и минимални ресурси пожарникарите во Гевгелија херојски се борат против огнената стихија на ГП БОГОРОДИЦА

Сарамандов: И покрај неспособната општинска власт и минимални ресурси пожарникарите во Гевгелија херојски се борат против огнената стихија на ГП БОГОРОДИЦА

БРАВО ЗА НАШИТЕ ПОЖАРНИКАРИ КОИ УСПЕШНО СЕ СПРАВУВААТ СО ПОЖАРОТ НА ГП БОГОРОДИЦА. Гевгелија со денови се труе поради запалената депонија. Како да тоа не беше доволно, денес и пожари зафатија делови од општината, пишува Андон Сарамандов на Фејсбук профил.

-Општината нема ресурси самостојно да одговори на ова, а централната власт ја заборава нашата општина.

Уште колку треба да пати Гевгелија поради неспособноста на оваа власт???

И во вакви услови со минимални ресурси пожарникарите од противпожарната станица во Гевгелија херојски се борат против огнената стихија на ГП БОГОРОДИЦА.

Коронавирус