вторник, 27. јули 2021. Вести денес: 170
home Вести

Само во Македонија: Судот во Неготино отвори казино, криминалците и судиите ќе можат под исти кров да се коцкаат (ФОТО)

Само во Македонија: Судот во Неготино отвори казино, криминалците и судиите ќе можат под исти кров да се коцкаат (ФОТО)

На социјалните мрежи веќе со денови се вртат хит фотографии од Неготино, особено од Основниот суд во истиот град.

Имено во Неготино до зградата на Основен суд под исти кров е отворено казино.

Па така кога ќе се дели правда во нашата држава, криминалците и судиите ќе имаат можат и под ист кров да се коцкаат, коментираат граѓаните на социјалните мрежи.

Коронавирус