петок, 9. јуни 2023. Вести денес: 38
home Вести

Само „Виз ер“ доставила понуда за нови дестинации

Само „Виз ер“ доставила понуда за нови дестинации

Само „Виз ер“ доставила понуда за нови дестинации од Скопскиот и Охридскиот регион на повикот за субвенционирање авиокомпании, информираат од Министерството за транспорт и врски.

Јавно отворање на понудите се одржа денеска во 12 часот.

– До 12 часот, до кога беше крајниот рок, понуда достави само една компанија, „Виз ер“. Во следниот период Комисијата ќе изврши евалуација на понудата за да утврди дали поднесената документација одговара со условите и барањата на тендерот, велат од Министерството.

МИА