понеделник, 13. јули 2020. Вести денес: 56
home Вести

Само 18 скали ја делат Искра од подобар живот, да ѝ подадеме рака на нашата сограѓанка (ВИДЕО)

Само 18 скали ја делат Искра од подобар живот, да ѝ подадеме рака на нашата сограѓанка (ВИДЕО)

Искра е наша сограѓанка. Работи, заработува, но ако на обичен човек да се подготви и оди на работа му треба еден час, нејзе и е потребно три пати подолго време.

Но, не се жали, не кука, туку се бори и бара чаре.

Само 18 скали ја делат од подобар живот, сонува за дете и го сака животот.

Може многу, но ние треба да и подадеме рака за побрзо да го реализира она што и е најпотребно.

Погледнете ја Искра, нејзината приказна нејзиното раскажување нека биде искра надеж за сите нас, но и голема опомена за општеството дека е еднакво за сите, но за некого е итно потребно.

Извор: Досие.мк