вторник, 31. јануари 2023. Вести денес: 14
home Вести

Самка Ибраимовски избран за заменик директор на Македонија пат

Самка Ибраимовски избран за заменик директор на Македонија пат

Владата ќе му предложи на Собранието за заменик на директорот на Агенцијата за администрација да го именува Агрон Сефери, а на Управниот одбор на Јавното претпријатие за одржување и заштита на магистралните и регионалните патишта – Скопје, му препорача за вршител на должност заменик на директорот, да биде реизбран Самка Ибраимоски.